Ručné a dielenské náradie

Ponúkame širokú škálu ručného dielenského náradia od rôznych svetových výrobcov v rozličných kvalitatívnych vyhotoveniach tak, aby sme čo najlepšie pokryli potreby domácich kutilov ako aj profesionálov.

Pre našich zákazníkov sa snažíme vyberať tovary, ktoré pri výrobe musia spĺňať vyššie štandardy sú teda kvalitatívne na vyššej úrovni no cenovo stále dostupné.

V prípade záujmu je možné si u nás objednať produkty od renomovaných výrobcov ako napríklad Bahco, Triumf, Rems, Stanley, Bosh, Makita, Metabo, a mnoho ďalších.

Z našej ponuky: gola orechy, nástavce, redukcie a sady, vidlicové kľúče, očkoploché kľúče, imbusové kľúče, torxové kľúče a sady kľúčov, vrtáky, frézy, skrutkovače a sady skrutkovačov, metre, meracie pásma, posuvné merítka, uhoľníky, zveráky a zvierky, nitovacie kliešte, nity, štipacie kliešte, kombinované kliešte, siko kliešte, hasáky, kladivá, sponkovačky, pilníky, rysovacie ihly, lepiace pištole a náplne, sťahováky, upínacie laná, páčidlá, rezné a brúsne materiály a mnoho iného.

ručné náreadie

hpzeleziarstvo